Grizzly Bear




Grizzly Bear és una banda d'indie rock, provinent de Brooklyn, Nova York, Estats Units formada el 2004 per Edward Droste, Daniel Rossen, Chris Taylor i Christopher Bear. Empren instruments electrònics i tradicionals per assolir un so que ha estat catalogat com a pop psicodèlic, folk rock i rock experimental, dominat per l'ús d'harmonies vocals. És un dels pocs grups no electrònics fitxat per Warp Records.


El nom de la banda, Grizzly Bear, va començar com un sobrenom a la música del cantautor, Ed Droste, que, als començaments dels anys 2000, va començar el projecte en solitari.


Horn of Plenty és l'àlbum debut de Grizzly Bear, l'àlbum conté una multitud de sons i variades veus. En aquest àlbum es reconeix molt l'esforç d'Ed Droste, que va escriure totes les cançons. La revista Rolling Stone va escriure sobre el primer àlbum de la banda “La força de l'atmosfera tan pura de les cançons és més que suficient per hipnotitzar”. El 2005, la banda va refer l'àlbum amb un disc addicional de barreges per Solex, Dr. Cos de The Double, Castanets, Final Fantasy, The Soft, Pink Truth, Dntel i altres més. Durant la creació d'aquest àlbum es va integrar Daniel Rossen.


Yellow House és el primer àlbum de la banda amb l'integrant Daniel Rossen, el material d'aquest àlbum està escrit per Rossen. Yellow House va ser realitzat sota la signatura de Warp Records al setembre de 2006. El nom de l'àlbum va sorgir de la casa on va ser gravat que era la casa de la Mare d'Ed Droste. L'àlbum va ser classificat com un dels millors àlbums del 2006 pel New York Times i el Pitchfork Media.


Al novembre de 2007, la banda va realitzar un EP titulat Friend amb el segell Warp Records, amb col·laboracions de membres de Dirty Projectors i Beirut, i versions de cançons de Grizzly Bear per Cansei de Ser Sexy, Atlas Sound i Band of Horses.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila