Josh Rouse


 Josh Rouse (n. 1972) és un cantautor de folk i indie pop nord-americà.


Va néixer a Paxton, Nebraska, però es va traslladar a diversos pobles de l'est durant la seva infantesa pel fet que el seu pare era militar. Va estudiar a la Universitat Estatal Austin Peay, a Texas, i després es va mudar a Tennessee, lloc on va conèixer diversos músics i va començar la seva carrera musical.


El seu tema debut va ser Dressed Up like Nebraska. A causa de la bona acollida de la crítica va llançar el seu segon disc "Home" en 2000, els èxits del qual van ser més tard, usats en xous televisius i bandes sonores.


El 2002 va llançar "Under Cold Blue Stars" i el 2003 va llançar "1972", en honor a l'any en què va néixer, amb un estil dels cantautors de l'època del seu naixement. El 2005 va llançar "Nashville" i el 2006 "Subtítol", la qual cosa va coincidir amb el seu trasllat a Espanya.


El 2007 Rouse va llançar un disc duet amb Paz Suay sota el títol "She's Spanish, I'm American". Aquest mateix any va llançar un nou àlbum "Country Mouse City House".


L'octubre del 2008 va llançar un EP titulat "València EP", la quarta cançó del qual porta el nom del seu últim disc "El turista" que va veure la llum el febrer del 2010 als Estats Units.


El 7 d'abril del 2015 llança un disc titulat "The embers of time", el seu darrer treball fins a la data.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila