Los Angeles



Los Angeles, coneguts anteriorment com Los Angeles Azules (no confondre amb el grup de cúmbia mexicà), és un grup espanyol de música pop que va sobresortir durant les dècades de 1960 i 1970 i que van tornar a reaparèixer activament a principis del segle XXI .


La seva principal trajectòria va començar amb el nom d'Àngels Blaus el 1963, denominació que van mantenir fins a finals del 1966 quan van fitxar per la discogràfica Hispavox i van eliminar el cognom blaus. Van aconseguir els seus majors èxits comercials entre 1967 i 1971 amb les cançons 98.6, Matí, demà, Creu-me, Moments, Mònica i Obre la teva finestra.


La formació més estable va estar integrada per Alfonso González Poncho, Carlos Álvarez, Agustín Rodríguez i Paco Quero. El guitarrista José Luis Avellaneda va substituir Agustín el 1972, després de la marxa d'aquest darrer.


El 1976, Poncho i José Luis van morir en un accident de circulació que va acabar, a més, amb l'existència del grup.


A mitjans dels anys noranta, Agustín i Carlos van decidir unir-se a Popi González, fill del desaparegut Poncho, per recuperar l'antic grup, en homenatge permanent a un repertori que perdura a la memòria de diverses generacions.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila