Los Brincos



 

Los Brincos són una banda espanyola de música rock fundada el 1963 a Madrid, que va obtenir un gran èxit a Espanya i Llatinoamèrica durant la dècada dels seixanta. Després de diversos canvis de formació i evolucions estilístiques, va acabar dissolent-se el 1971. Després d'una reunió el 2000, que va acabar el 2003 per la mort de Fernando Arbex, el grup va tornar a desaparèixer, per reprendre de nou les actuacions amb nous membres, liderats per Miguel Morales.


Al seu temps van ser coneguts com els Beatles espanyols. La seva imatge (almenys en els primers temps), encara que inspirada en els grups beat britànics, incloïa també elements idiosincràtics i més o menys castissos, com les capes espanyoles o els cascavells.


El seu senzill «Borracho» va batre aleshores un rècord nacional de més de 100 000 còpies venudes el 1965. tema «Borratxo» entre les deu cançons més radiades a nivell nacional. A més, les cançons "Millor" i "Lola" també destaquen entre els seus èxits per ascendir fins al primer lloc en llistes de venda espanyoles.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila