Los Canarios



Los Canarios va ser un grup de soul i rock espanyol que es va formar a Las Palmas de Gran Canària el1964 al voltant del seu cantant, Teddy Bautista, i que es van separar el 1974. El seu major èxit va ser la cançó «Get On Your Knees» (1968 ).


Salvador Domínguez, que va ser guitarrista de la banda en els seus últims temps, inclou les dades històriques de la banda al seu llibre Benvingut Mr. Rock... Els primers grups hispans 1957-1975. Inicialment es feien anomenar "Els Ídols", encara que en iniciar el viatge que van realitzar als Estats Units (1967), van decidir canviar-se el nom a "The Canaries", gravant allà el seu primer LP Flying High With The Canaries.


A la tornada van espanyolitzar el seu nom per "Los Canarios", i van gravar una sèrie de senzills de rock amb metalls amb moltes influències soul, que van tenir força projecció. El seu primer senzill en aquesta línia va ser The incredible Miss Perryman per a la pel·lícula Peppermint frappé de Carlos Saura (protagonitzada per Geraldine Chaplin i José Luis López Vázquez). Però el seu hit més gran l'obtindrien amb el següent senzill, Get On Your Knees, produït per Alain Milhaud i gravat a Londres amb músics d'estudi anglesos, que es va convertir en la cançó de l'estiu el 1968.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila