Love and Rockets



Love and Rockets va ser una banda de rock alternatiu anglesa formada el 1985 pels exmembres de la banda Bauhaus Daniel Ash (veu, guitarra i saxòfon), David J (baix i veu) i Kevin Haskins (bateria i sintetitzadors) després de la seva separació a 1983. Ash i Haskins havien col·laborat prèviament a la banda Tones on Tail entre 1982 i 1984. La fusió de rock underground amb elements de música de pop van fer de Love and Rockets un catalitzador primerenc per al rock alternatiu. Van publicar set àlbums d'estudi abans de separar-se el 1999 i es reunirien breument el 2007 per a uns quants concerts en viu, per separar-se definitivament el 2009.


Potser el seu èxit més conegut és la cançó "So Alive" de 1989, la qual va aconseguir assolir el número 3 a la llista Billboard Hot 100.

El nom de la banda està inspirat en la sèrie de còmics Love and Rockets creada per Jaime i Gilbert Hernández. Gilbert més tard parlaria sobre la confusió que això va causar en el seu llibre Love and Rockets X, pel fet que diverses bandes es van cridar "Love and Rockets" en aquest període de temps.

Malgrat l'estatus de Bauhaus com a icones del rock gòtic, Love and Rockets es va decantar per sons lleugerament més brillants i orientats al pop, com van demostrar en el seu primer èxit menor, la versió del clàssic Motown Ball of Confusion. El seu primer àlbum d'estudi, Seventh Dream of Teenage Heaven de 1985, va ser un exemple d'hora de rock alternatiu, combinat amb Post-Punk i amb tocs psicodèlics. de sentiment pop a la barreja. Aquest àlbum inclou l'èxit ballable "Yin and Yang (The Flowerpot Man)". El seu següent àlbum, Earth, Sun, Moon de 1987, va tenir un so més acústic i va engendrar l'èxit "No New Tale to Tell". A l'any següent, publiquen el senzill "The Bubblemen Are Coming" sota l'àlies de The Bubblemen.

En 1989 la banda publica el seu àlbum homònim, el qual va presentar un més so més orientat al rock. El segon senzill de l'àlbum va ser "So Alive", la qual és una cançó inspirada en el grup T. Rex, i es convertiria en el seu èxit més gran, aconseguint el número 3 a la llista Billboard Hot 100, un èxit que cap artista o banda relacionada amb Bauhaus ha aconseguit abans o des de llavors.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila