Lucy Dacus



Lucy Elizabeth Dacus (nascuda el 2 de maig de 1995) és una cantautora i productora nord-americana. Originària de Richmond, Virgínia, Dacus va cridar l'atenció amb el seu àlbum debut No Burden (2016), que va portar a un acord amb Matador Records. El seu segon àlbum, Historian, va ser llançat el 2018 amb l'aclamació de la crítica. El tercer àlbum d'estudi de Dacus, Home Video, es va publicar el 2021.


A més del seu treball en solitari, Dacus també és membre del supergrup indie boygenius (format el 2018), al costat de Phoebe Bridgers i Julien Baker.


Dacus va ser adoptat de petit i va créixer a Mechanicsville, Virgínia, un suburbi de Richmond. És d'ascendència uzbeka i irlandesa. La seva mare adoptiva és pianista professional i professora de música, i el seu pare adoptiu és dissenyador gràfic.] Dacus va tenir un interès primerenc per la música i va comprar la seva primera guitarra, una Ibanez, a Craigslist quan estava a l'escola secundària.] Després de graduar-se. de la Maggie L. Walker Governor's School l'any 2013, va començar a estudiar cinema a la Virginia Commonwealth University, però va marxar per evitar el deute dels estudiants i la "sensació de ser incomprès" al seu programa universitari. Després de tornar a Virginia, va ser emprada amb Richmond Camera com a editora de fotos de l'escola infantil. Durant aquest temps, va escriure aproximadament 30 cançons, nou de les quals formarien la llista de cançons de No Burden.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila