Marta Sanchez



María Marta Sánchez López (Madrid, 8 de maig de 1966) és una cantant i compositora espanyola.1 En 1986 va formar part del grup Olé Olé, aconseguint gran èxit dins i fora d'Espanya. Va debutar com a solista el 1993 amb l'àlbum Mujer.


Marta Sánchez va néixer el 8 de maig del 1966 a Madrid, filla del cantant asturià Antonio Sánchez Camporro i de la gallega María Paz López Pestonit. Des de petita va estar envoltada d'artistes i el padrí va ser el tenor i professor de cant Alfredo Kraus. A l'edat de 13 anys ja componia cançons amb el seu company de classe Pedro Perilla i diversos d'aquests temes els dedicava a la Verge de la seva escola. Anys més tard entestada a complir el seu somni, decideix presentar-se a un programa musical de TVE presentat per Torrebruno anomenat Sabadabadá. Amb guitarra en mà, regalada pels seus pares, va interpretar un tema compost per ella, anomenat “Vaig buscant”.


La seva primera oportunitat a la música va venir de la mà del grup Cristal Oskuro, un grup de música tecno-pop i amb què va arribar a treballar uns mesos actuant per diverses localitats de Madrid. Tot i que no va arribar a gravar cap disc amb aquest grup, va ser en una de les seves presentacions en un local d'Atocha quan Tino Azores, un tècnic de so, es va fixar a Marta i la va animar a participar en un càsting de veu del grup Olé Olé com a possible substituta de Vicky Larraz. Després de superar les proves de selecció, on va haver de cantar algun tema antic del grup, Marta als 19 anys es converteix en la nova vocalista.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila