Slowdive



Slowdive és una banda de rock alternatiu britànica formada el 1989. L'origen del nom prové d'un somni del baixista Nick Chaplin i d'una conversa amb Rachel Goswell que va suggerir a Slowdive, el nom d'un senzill d'un dels seus grups preferits, Siouxsie And The Banshees. El grup és majorment conegut per ser un dels majors exponents dels gèneres shoegaze i dream pop, i pel seu àlbum Souvlaki (1993), catalogat un dels tres pilars fonamentals del shoegaze.


Els seus integrants van ser Neil Halstead (guitarra i veu), Rachel Goswell (guitarra i veu), Nick Chaplin (baix), Christian Savill (guitarra), Adrian Sell (bateria el 1989), Simon Scott (bateria entre 1990 i 1994) i Ian McCutcheon (bateria des de 1994). Quan Savill i Chaplin van deixar la banda després del llançament del disc Pygmalion (1995), els membres restants van formar la banda Mojave.


El gener del 2014 van anunciar el seu retorn després de confirmar actuacions al festival realitzat a Barcelona Primavera Sound ia Londres. També van confirmar les seves intencions de gravar nou material. El 5 de maig de 2017, després de vint-i-dos anys, van llançar un nou àlbum homònim.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila