The Go! Team



The Go! Team és un grup de música anglès creat a Brighton. Té sis membres (amb dues bateries) i les seves cançons són una barreja de cançons de temes musicals del gènere acció, cants d'animadores, guitarres i hip hop primerenc, amb una mica de funk dels anys setanta. Les seves cançons són una barreja d'instrumentació en directe i mostres de diverses fonts.


Ian Parton va concebre el projecte després de crear música incorporant els seus instruments preferits, incloent guitarres a l'estil de Sonic Youth, cants de guirigall i música de persecució de cotxes. Va començar a fer jams i va gravar Thunder, Lightning, Strike a la cuina dels seus pares.


El primer àlbum de The Go! Team, Thunder Lightning, Strike, es va posar en venda al Regne Unit i Europa gràcies al segell disquer Memphis Industries el setembre del 2004, i va rebre els elogis de la crítica.


Al juny de 2004, Ian Parton va contractar un grup per donar suport a Franz Ferdinand. El grup en viu es va fer una "entitat separada" a la versió original de l'estudi, com les interpretacions es van fer radicalment diferents dels enregistraments, en particular a causa dels vocals d'estil lliure contràriament als vocals mostrats a l'àlbum.


L'àlbum va ser nominat per al Mercury Music Prize en 2005, que va coincidir amb la posada en venda de la versió "legal" de l'àlbum, va ser parcialment re-gravat, reemplaçant les mostres que no podrien ser autoritzades per a ús comercial.


La popularitat de la banda va augmentar amb la posada en venda de Ladyflash a la llista d'èxits britànics, resultant en espai en antena nacional horari de màxima audiència en estacions de ràdio com Ràdio 1 i 99X (basada a Atlanta, Estats Units).

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila