The Microphones




The Microphones  és un grup de rock nord-americà originari d'Olympia, Washington. El projecte va estar actiu del 1996 al 2003, amb una breu reunió el 2007 i una nova formació el 2019 i 2020.


The Microphones ha estat, en totes les seves formacions, liderat per Phil Elverum, principal compositor i productor dels àlbums de la banda. Tot i això, Elverum ha col·laborat també amb diversos músics locals en diferents enregistraments i gires. Molts dels enregistraments d'Elverum durant la primera etapa del projecte van ser distribuïts pel segell discogràfic K Records.


Des de 2003, Elverum ha gravat i actuat principalment sota el nom de Mount Eerie. Al juny de 2019 va actuar amb el nom de The Microphones a Anacortes, Washington, i va anunciar el llançament d'un nou àlbum per a agost de 2020 amb el títol de: Microphones in 2020.


Phil Elverum es va veure involucrat en l'escena musical de Washington mentre treballava a The Business, una botiga de discos a Anacortes, la seva ciutat natal, a mitjans dels 90. Elverum va començar a experimentar amb equips de so a la rebotiga, cosa que va donar peu que Bret Lunsford, l'encarregat de la botiga, llancés dos cassets (Microphone i Wires & Cords) al seu segell: KNW-YR-OWN. Elverum també va tocar la bateria a la banda de Lunsford, D+, abans de mudar-se a Olympia el 1997 per anar a l'Evergreen State College.


Durant la seva estada a Olympia, Elverum va cridar l'atenció de Calvin Johnson, propietari de K Records i músic. Després d'enregistrar durant un temps als estudis Dub Narcotic, Elverum va ser capaç de completar el seu primer àlbum de llarga durada, un CD titulat Tests, el qual va ser editat per Elsinor Records el 1998. Tests combinava cançons dels seus primers llançaments en casset i enregistraments recents de les sessions a Dub Narcotic. Simultàniament, Elverum va publicar el seu primer senzill de 18cm (7 polzades en mides saxones), Bass Drum Dream a Up Records.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila