The National




The National és una banda indie rock nord-americana formada el 1999 a Brooklyn, Nova York per amics originaris de Cincinnati, Ohio. La banda està formada per Matt Berninger (veu), Aaron Dessner (guitarra, piano, teclats), Bryce Dessner (guitarra, piano, teclats), Scott Devendorf (baix) i Bryan Devendorf (bateria).


Quatre dels àlbums de la banda van ser escollits per NME entre els 500 millors de tots els temps.


La composició i interpretació de les lletres de la banda pertany a Matt Berninger en un distintiu i profund to de baríton. La resta de la banda comprèn dues parelles de germans, Aaron i Bryce Dessner i Scott i Bryan Devendorf.


Matt Berninger i Scott Devendorf es van conèixer el 1991 mentre assistien al programa de disseny gràfic DAAP de la Universitat de Cincinnati, on també van conèixer Mike Brewer, Casey Reas i Jeff Salem. Junts, tots cinc van formar la banda de garatge Nancy, porta el nom de la mare de Berninger, aspirant a sonar com Pavement. La banda va estar unida durant cinc anys i va llançar un àlbum, Ruther 3429, a Wife Records abans de separar-se després que Berninger, Devendorf, Reas i Salem es mudessin a Brooklyn.


Bryan, Bryce i Aaron van ser amics de la infància que van tocar junts a diverses bandes al llarg dels anys. Quan el seu darrer esforç, el Projecte Nim, es va dissoldre el 1998, es van unir a Matt i Scott a Brooklyn a través de la relació de Devendorf.


Quan la banda es va formar el 1999, es va anomenar "The National", encara que el nom de domini del lloc web de la banda és americanmary.com perquè, segons Matt Berninger, "és una cançó del nostre primer disc. Mai pensem a canviar el nom (del lloc web), encara que ho hauríem d'haver fet”. Diversos dels membres van continuar amb els seus treballs diaris, mentre realitzaven espectacles gratuïts els diumenges a la nit al saló Luna Lounge del Lower East Side.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila