The Outfield




The Outfield va ser una banda de rock britànica, formada a Londres el 1984. La formació de la banda estava composta pel guitarrista John Spinks, el vocalista i baixista Tony Lewis i el baterista Alan Jackman.


A finals de la dècada de 1970's, el trio format pel vocalista/baixista Tony Lewis, el guitarrista John Spinks i el baterista Alan Jackman tocaven en una banda de power pop anomenada Sirius B. però després d'assajar i tocar junts al voltant de sis mesos van deixar la banda pel fet que el seu estil no s'acoblava amb el punk rock que per aquell temps estava guanyant gran popularitat a Londres. Anys més tard el trio es va reagrupar a la zona est de Londres sota el nom de The Baseball Boys, amb què van tocar alguns concerts i van gravar algunes maquetes, cridant l'atenció del segell nord-americà Columbia Records, amb els quals van signar contracte el 1984.


Spinks va adoptar el nom 'Baseball Boys' d'una colla d'adolescents anomenada "The Baseball Furies" a la pel·lícula de culte The Warriors, una pel·lícula que acabava de veure. Encara que va fer servir el nom com una broma i "només per ser indignant" la gent de la companyia discogràfica va respondre favorablement. La banda es va guanyar la reputació de ser un grup amb un "so molt americà" i va signar als Estats Units després de tocar només uns mesos a Anglaterra. El seu mànager, un nord-americà que vivia a Anglaterra, va recomanar un nou nom de banda amb una actitud similar, ja que 'Baseball Boys' semblava massa "enganxós" i "irònic". Spinks ha dit: "The Outfield va ser el tipus de cosa més esquerrana que ens va agradar"


La banda britànica va gaudir d'un èxit comercial als Estats Units, però mai no va gaudir d'un èxit similar al seu país. Van començar els seus enregistraments a mitjans de 1980, i van llançar el seu primer àlbum, Play Deep, el 1985, a través de Columbia Records. Per promocionar el seu àlbum la banda va realitzar una gira internacional, de teloners per a Journey i Starship.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila