Bizarrap



Gonzalo Julián Conde (Ramos Mejía, Argentina; 29 d'agost de 1998), conegut artísticament com a Bizarrap (abreujat BZRP), és un productor musical i compositor argentí. És conegut pels seus BZRP Music Sessions i els seus BZRP Freestyle Sessions, sessions que realitza al costat d'altres artistes.


Els seus inicis musicals es remunten a l'any 2017, quan pujava edicions de batalles freestyle argentines barrejades amb edicions i remescles a la plataforma YouTube. Aquests treballs audiovisuals van incrementar el reconeixement de Bizarrap a l'escena local i va acabar participant com a productor de cançons d'artistes argentins.


El 2018 va llançar les denominades BZRP Freestyle Sessions juntament amb freestylers argentins com Trueno, Sony, Kodigo, entre d'altres. El 2019 va treure el seu primer BZRP Music Session amb l'artista argentí Bhavi, això desencadenaria una sèrie de sessions amb artistes locals i internacionals com Nicky Jam, Nicki Nicole, Trueno, Zaramay, Cazzu, Nathy Peluso, YSY A, Bejo, Don Patricio, L -Gant, Anuel AA, Kiddo Toto, Resident, Paulo Londra, Quevedo, Tiago PZK, entre d'altres. El seu major èxit global va ser la seva col·laboració amb Quevedo el juliol del 2022.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila