Camilo



Camilo Andrés Echeverry Correa (Medellín, 16 de març de 1994) més conegut com a Camilo, és un cantautor i músic colombià.


Va debutar el 2008, després de guanyar el concurs de talents Factor X del seu país el 2007.


És conegut per temes com Tutu, al costat de Pedro Capó, Desconeguts i La boca, amb Mau & Ricky. També és cèlebre per escriure per a altres cantants, com Becky G i Natti Natasha, a «Sense pijama», o per a Lali i Mau & Ricky a «Sense voler volent».


Camilo Andrés Echeverry va néixer a Medellín. La casa de la família no tenia ràdio, però albergava una col·lecció de discos d'artistes com The Beatles, Charly García, Facundo Cabral, Mercedes Insulsa i Pink Floyd. Va recordar: "Aquesta va ser la meva primera llavor, des que era petit, el meu somni era heretar això".


El 2006 va acudir a una audició al programa Factor X transmès pel canal RCN, juntament amb la seva germana Manuela, però cap d'ells va arribar a la final. No va ser fins al 2007 quan novament va anar al programa i va aconseguir arribar a la final romanent a la competència fins a guanyar el premi, el qual va consistir a gravar el seu primer mixtape, però sota el seu nom de pila, Camilo Echeverry, Regala'm el teu cor (2008) , a més de continuar amb els seus estudis per internet.


Aquell mateix any va tenir una aparició a la sèrie televisiva Súper pà de RCN ia la novel·la Als talons d'Eva, a més d'entrar com a presentador del programa infantil Bichos fins al 2009, any en què es va retirar, per fer una gira musical a Colòmbia i Estats Units.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila