Charlie Puth



Charles Otto Puth (Rumson, Nova Jersey; 2 de desembre de 1991), conegut com a Charlie Puth, és un cantant, compositor i productor musical nord-americà. És conegut per produir i interpretar See you Again al costat de Wiz Khalifa, en honor a la mort del seu actor favorit Paul Walker. Va ser nominat 4 vegades als premis Grammys.


El 2016 va llançar els primers senzills del seu àlbum debut Nine Track Mind, Marvin Gaye el 2015 amb la col·laboració de Meghan Trainor que va enfilar-se al primer lloc al seu país natal i en tres països més, i les cançons One Call Away i Dangerously. També va llançar We Don't Talk Anymore amb Selena Gomez.


El 2017 va publicar el seu segon àlbum anomenat Voicenotes, que inclouria senzills com Attention que va arribar el 26 d'agost de 2017 a la cinquena posició del Billboard Hot 100, en què va romandre 40 setmanes, escrit, produït i interpretat per ell mateix. El segon senzill de l'àlbum es va titular How Long i es va publicar el dia 19 d'octubre de 2017, aquest senzill va estar al Hot 100 durant 24 setmanes i va aconseguir la posició n.º21.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila