Clean Bandit




Clean Bandit és una banda de música electrònica, originària del Regne Unit. La banda es va fundar el 2009 a Cambridge, Anglaterra. Està compost pels integrants: Grace Chatto (violoncel, veu, keytar), els germans Jack Patterson (cors, baix, piano, sintetitzadors, saxofon, guitarra) i Luke Patterson (caixa de ritmes i bateria electrònica), i els altres integrants són Sam Skirrow (baix, teclat, guitarra), Yasmin Green, Kirsten Joy (coristes) i Stephanie Benedetti (violí)

El seu estil es caracteritza per una fusió de sons, barrejant música electrònica i tocs de peces clàssiques influïda per compositors com Wolfgang Amadeus Mozart i Dmitri Xostakóvitx. El nom de la banda prové d'una traducció d'una frase russa única (Chatto i Patterson van viure a Rússia per un període), on el significat és similar a la frase anglesa "bastardo complet" o "pocavergonya", encara que temps més tard Jack Patterson va declarar que en realitat és un terme més afectuós similar a "murquer complet".

El senzill Mozart's House de 2013, llançat per Black Butter Records, va aconseguir el número 17 a l'Ireland Singles Chart. El gener de 2014, el senzill Rather Be va aconseguir el 1r lloc a la llista de senzills del Regne Unit, el qual es va mantenir al cim de la taula durant quatre setmanes. Aquest mateix any, va aconseguir el lloc 10 al Billboard Hot 100.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila