Crash Test Dummies



Crash Test Dummies és una banda canadenca de rock que destaca per la veu del seu cantant, Brad Roberts, baríton baix. Es va fer famosa pel tema “Mmm Mmm Mmm Mmm”.


Crash Test Dummies van publicar el seu primer àlbum el 1991, The Ghosts that Haunt Me. El 1993 van publicar God Shuffled His Feet, que inclou la cançó "Mmm Mmm Mmm Mmm", èxit a les llistes de diversos països al món. Aquest disc va tenir tres candidatures als premis Grammy, i fins ara ha venut cinc milions i mig de còpies a tot el món.


A més, durant els anys 1990, dues cançons seves van ser incloses en dues bandes sonores de pel·lícules, "In the Days of the Caveman" a la pel·lícula de 1994 Els Picapedra, i "The Ballad of Peter Pumpkinhead" i "Mmm Mmm Mmm Mmm" , a Dumb & Dumber.


Tot i l'èxit del senzill "Mmm Mmm Mmm Mmm", la banda no ha gaudit d'altres èxits comercials. Han publicat nou àlbums en total, l'últim el 2011, un dels quals és un "The very best of". A més dels àlbums amb la banda, tots els membres (excepte Dan Roberts) han format part de projectes per separat.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila