Elefantes



Elefantes és un grup de música pop/rock originari de Barcelona, ​​Espanya, format el 1994 per Shuarma (cantant i compositor), Jordi Ramiro (baterista), Julio Cascán (baixista) i Hugo Toscano (guitarrista).


Elefants va començar a gestar-se a Barcelona l'any 1994. Aleshores, Jordi estava tocant la bateria amb un grup que es va dissoldre al cap de pocs dies de la trucada de Shuarma. Va ser tan forta aquesta dissolució, que fins i tot van abandonar el local d'assaig amb el seu equip de so a dins. Només faltava trobar guitarrista, baixista i un nom.


La primera oferta va ser per a Hugo, antic company de grup de Jordi. Després dun parell dassaigs no va acceptar. Les cançons d'aquesta època, composicions de Shuarma heretades del seu antic grup, eren un Rock'n'Roll molt pur, i Hugo, que tenia la seva pròpia banda com a cantant i va preferir de moment seguir el seu camí.


Al cap de poques setmanes l'Hug i el Jordi van viatjar a Anglaterra per assistir al Reading Festival, on van rebre noves influències musicals que es van afegir a les que ja tenien de Rock and roll o Heavy metal. Sense deixar de banda influències passades, les sonoritats Pop de l'època endevinaven l'horitzó cap al qual calia dirigir-se.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila