Frankie Cosmos



Greta Simone Kline (nascuda el 21 de març de 1994), antigament coneguda amb el nom artístic de Frankie Cosmos, és una músic i cantautora nord-americana. És coneguda pels seus llançaments independents, inspirats en la poesia de Frank O'Hara, l'ètica de bricolatge de K Records i l'escena antifolk de la ciutat de Nova York de principis dels anys 2000. És filla dels actors Kevin Kline i Phoebe Cates. El seu antic nom artístic "Frankie Cosmos" és ara el nom de la seva banda.


Kline va néixer el 21 de març de 1994 a la ciutat de Nova York, filla de l'actor Kevin Kline, guanyador de l'Acadèmia, i de l'actriu Phoebe Cates. El seu pare és d'ascendència alemanya-jueva i irlandesa i la seva mare té ascendència rus-jueva i xinesa-filipina. Té un germà gran, Owen Kline, que és actor i cineasta.


Kline va ser introduïda a la música per la seva família. Es va establir per la guitarra com a instrument principal escollit a setè grau, després de tocar el piano i breument la bateria. Va estudiar a casa durant la major part de l'escola secundària, va passar temps assistint a espectacles de rock underground a Nova York i involucrant-se en l'escena musical de Westchester. Kline va assistir a la Gallatin School of Individualized Study de la Universitat de Nova York durant dos anys i va estudiar anglès i/o poesia. Kline va trobar que l'escola no s'adaptava al seu programa de gira i va abandonar els estudis.


Kline i el seu germà Owen van aparèixer a les pel·lícules The Anniversary Party (2001) i The Squid and the Whale (2005).

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila