Jennifer Rush

 


Jennifer Rush (Queens, Nova York, 28 de setembre de 1960), de nom real Heidi Stern, és una cantant nord-americana que resideix a Alemanya. Va guanyar fama internacional gràcies al senzill "The Power of Love" (1984), conegut a la versió en castellà com "Si tu ets el meu home i jo la teva dona", del qual es van vendre milions de còpies, i que va ser versionat per Celine Dion i Laura Branigan, entre d'altres (Rush també va participar en la composició de la cançó).


Va gravar el seu primer àlbum, Heidi Stern el 1979, però sense gran èxit. El 1982 es va mudar a la localitat alemanya de Wiesbaden juntament amb el seu pare, Maurice Stern, un cantant d'òpera, tractant de fer-se un lloc al món musical. Durant alguns anys va aconseguir alguns èxits al llarg d'Europa amb cançons com "25 Lovers", "Flames of Paradise", "Ring of Ice", "Destiny", "If You're Ever Gonna Lose My Love", "I Come Undone" i "Madonna's Eyes".


La seva mare era una pianista i els seus germans, Bobby Stern i Stephen Stern també són músics.


El seu senzill "The Power of Love" va ser el major èxit musical de 1985 al Regne Unit, (a més de copar les llistes a Dinamarca, Alemanya, Espanya, França, Itàlia, Suècia, Japó, Austràlia, Canadà, Noruega i Sud-àfrica), aconseguint entrar al Llibre Guinness dels Rècords amb el "senzill d'una solista femenina més venut en la història de la indústria musical britànica". Va mantenir el rècord fins a 1992, any en què el senzill de Whitney Houston, "I Will Always Love You" ho va superar. "The Power of Love" va copar les llistes durant més de 8 setmanes a Austràlia, Sud-àfrica i nombrosos països europeus. Tot i ser número u en diversos països, només va aconseguir el lloc 57 al Billboard Hot 100 nord-americà. Celine Dion sí que va aconseguir un èxit amb la cançó als Estats Units amb una versió el 1994.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila