Jonas Brothers



Jonas Brothers és un grup nord-americà de música compost per tres germans: Kevin Jonas (Paul Kevin Jonas II, n. 1987), Joe Jonas (Joseph Adam Jonas, n. 1989) i Nick Jonas (Nicholas Jerry Jonas, n. 1992), originaris de Wyckoff, Nova Jersey.


La carrera dels germans Jonas va començar el 2005, quan van signar contracte amb Columbia Records, segell discogràfic amb què van gravar i van llançar el seu àlbum debut It's About Time. i es van unir a Hollywood Records, segell discogràfic pertanyent a The Walt Disney Company.


Al costat de la seva nova companyia discogràfica, Jonas Brothers va llançar un àlbum homònim, el qual va debutar en la posició 5 a la llista Billboard 200. El primer senzill de l'àlbum, llançat el 12 de març de 2007, va ser Year 3000 una versió del senzill llançat pel grup Busted en 2003. Year 3000 de Busted va aconseguir la posició 31 del Billboard Hot 100, sent aquest el primer senzill de la banda que aconsegueix entrar en una llista musical. », «S.O.S.» i “When You Look Me in the Eyes”.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila