Kelly Clarkson



Kelly Brianne Clarkson (Fort Worth, Texas, Estats Units; 24 d'abril de 1982) és una cantautora, compositora, actriu i presentadora nord-americana.


Va saltar a la fama en ser elegida guanyadora de la primera temporada del programa American Idol emès per la cadena nord-americana FOX, i pel seu àlbum debut Thankful.


L'any 2004 va tornar a debutar al món de la música amb el seu àlbum 6 vegades multi-platí Breakaway, encara que aquest va estar més orientat cap a la música pop rock. El seu tercer àlbum My December, amb un estil més roquer, es va posicionar en el número #2 del Billboard 200. En 2009 va llançar el seu quart àlbum All I Ever Wanted arribant als primers llocs de popularitat, després va promocionar el seu àlbum Stronger el qual va llançar el 21 d'octubre del 2011; el primer senzill es titula Mr. Know It All. Kelly compta amb el rècord de ser la primera persona a guanyar dos Grammy´s a la categoria "Millor Àlbum Vocal Pop" i té un Grammy per "Millor presentació Pop Vocal Femenina", per a gener de 2013 VH1 situa Kelly en el lloc 19 de les 100 millors artistes femenines a tota la història. El 2013 Billboard celebra el seu 55 Aniversari fent un llistat dels 100 artistes que han aconseguit els millors llocs als seus charts, Kelly aconsegueix el número 75.


Ha venut aproximadament 27 milions de còpies a tot el món. I guanyadora de 3 Premis Grammy. Els seus senzills més reeixits fins ara són: "Miss Independent", "Behind These Hazel Eyes", "Never Again", "Already Gone", "Because of You", "Since U Been Gone", "My Life Would Suck Without You", "Stronger (What Doesn't Kill You)", "Mr. Know It All" i "Catch My Breath".


Fins al 2021, ha estat entrenadora al reality xou de NBC: The Voice, juntament amb Ariana Grande, John Legend i Blake Shelton, entre d'altres. Actualment porta presentant i produint el seu propi programa de televisió: The Kelly Clarkson Show.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila