Mykki Blanco



Mykki Blanco (nascut el 2 d'abril de 1986) és un raper, artista de performance, poeta i activista nord-americà. Ella [a] ha col·laborat musicalment amb artistes com Kanye West, Teyana Taylor i Blood Orange.


Blanco va néixer al comtat d'Orange, Califòrnia. El seu pare, Michael Quattlebaum Sr., era especialista en informàtica abans de convertir-se en psíquic. La seva mare, Deborah Butler, era paralegal a l'Oficina de Patents i Marques de Carolina del Nord. El costat del seu pare és jueu afroamericà. Els pares de Blanco es van divorciar quan ella tenia 2 anys. Quan era petita, va viure al comtat de San Mateo, Califòrnia, a prop dels seus avis paterns, abans de traslladar-se a Raleigh, Carolina del Nord. Va assistir a l'Enloe High School.


Als 15 anys, Blanco va guanyar un Indies Spirit Award pel col·lectiu d'espectacles que va fundar, Paint In Consciousness Experimental Theatre, a Raleigh.


Quan Blanco tenia 16 anys, va fugir de casa abans de traslladar-se a la ciutat de Nova York. Després va passar un temps a Califòrnia, abans de guanyar una beca completa per assistir a l'Escola de l'Art Institute de Chicago, però va abandonar la universitat després de dos semestres el 2006. També va assistir breument a la Parsons School of Design de la ciutat de Nova York.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila