Olé Olé



Olé Olé va ser un grup de música espanyol, d'estil pop, format a principis de la dècada de 1980 i per les files del qual han passat cantants com Vicky Larraz, Marta Sánchez i Sonia Santana, aquestes dues últimes en actiu com a solistes.


La història d'Olé Olé s'inicia el 1982, quan la discogràfica CBS va decidir crear un nou grup de tecno-pop a la línia de Mecano. L'encarregat d'escollir els membres va ser el productor argentí Jorge Álvarez, productor també dels primers discos de Mecano.


És així com es van reunir Luis Carlos Esteban, que procedia del grup Trastos, Emilio Estecha, del grup Plástico i Juan Tarodo. Com a cantant van triar Vicky Larraz. L'argentí Gustavo Montesano s'hi va incorporar poc després. Al seu país havia format part del grup de rock Crucis.


El llançament d'Olé Olé va ser amb No controles, la cançó que Nacho Cano va regalar al grup. «No controles» es publica el febrer del 1983 i es va convertir en un èxit immediat i va llançar el grup a la popularitat. Aquesta cançó va ser també un èxit a Itàlia.


El segon senzill va ser una cançó que seguia la mateixa línia tecno-pop, «Dóna'm». A la gravació i promoció del mateix ja es va incorporar Gustavo Montesano.


Després d'aquests dos senzills d'avançament es va publicar el seu àlbum homònim, Olé Olé, produït, com tots els següents, per Jorge Álvarez i amb arranjaments de Luis Cobos. Els temes van ser composts per Luis Carlos Esteban i Gustavo Montesano.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila