Pignoise



Pignoise és una banda de pop punk formada per l'exfutbolista del Reial Madrid Álvaro Benito (cantant, guitarrista i compositor), Pablo Alonso Álvarez, “l'elefant” entre els membres de la banda (baix i cors) i Héctor Polo (bateria) , conegut com “el podador de Pozuelo”.


Es van fer famosos gràcies a Torgo ia un videoclip produït per ell per ajudar Pignoise a fer el salt a la fama. Tot va començar amb una lesió de genoll que pràcticament va acabar amb la carrera com a futbolista d'Álvaro Benito al Reial Madrid. Aquest, en molts mesos d'inactivitat esportiva i de rehabilitació, va començar a tocar la seva guitarra i, a poc a poc, va començar a compondre. Després d'un escàs èxit component en anglès, es va unir Polo, un altre futbolista no tan famós i, alhora, maleït per les lesions. El tercer membre, Pablo, era un baixista arribat d'Astúries a Madrid per estudiar Art dramàtic, i que es va unir a la banda ja que era amic de la germana d'Álvaro. Als seus inicis, la banda comptava amb un quart membre, Jesús Mateos, que va abandonar el grup d'una manera sobtada just en el moment en què èxit i fama estaven del seu costat.


Després de tenir poca repercussió al mercat amb els seus anteriors discos Melodies desafinades i Això no és un disc de punk, bé pel desconeixement del grup a la societat bé per la manca de promocions, patrocinadors, etc. van pensar a dissoldre el grup però llavors va sorgir la seva oportunitat

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila