Sean Kingston



Kisean Cringe (Miami, 3 de febrer de 1990), més conegut com a Sean Kingston, és un cantant de rap, reggae i pop nord-americà d'ascendència jamaiquina.

Als 17 anys, a l'estiu de 2007, va llançar el senzill Beautiful Girls, el qual està basat en el tema Stand by Me de Ben E. King. Sean Kingston és conegut per combinar el dialecte nord-americà urban i el jamaiquí a les seves lletres. Va ser descobert als 16 anys a l'estudi d'enregistrament del seu pare, mentre barrejava un èxit dels anys 1960 amb R&B i reggae.


El 2010, va llançar al costat de Justin Bieber la cançó «Eenie Meenie», que està inclosa a l'àlbum de Bieber i el vídeo musical de la qual es va publicar el mes abril d'aquell any. Olímpics Juvenils de Singapur 2010 (Singapur 2010 Youth Olympic Games), juntament amb quatre artistes més que representen cada continent; la sud-africana Jody Williams en representació d'Àfrica, el britànic Steve Appleton en representació d'Europa, des de Singapur Tabitha Nauser en representació d'Àsia, l'australiana Jessica Mauboy en representació d'Oceania i Sean Kingston que representa Amèrica. Tot i això, Kingston no va poder assistir a la cerimònia d'obertura d'aquest esdeveniment a causa d'una confusió del passaport per part de l'aeroport.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila