Sweetbox



Sweetbox és un projecte de música pop amb seu a Alemanya format el 1995 pel productor executiu Heiko Schmidt i el productor musical Roberto "Geo" Rosan. Al llarg dels anys, Sweetbox ha tingut diversos cantants principals com Kimberly Kearney, Dacia Bridges, Tina Harris, Jade Villalon, Jamie Pineda i, més recentment i actualment, Miho Fukuhara i LogiQ Pryce.


Tot i que el projecte va llançar quatre senzills a mitjans dels anys 90, amb els cantants inicials Kimberley Kearney i Dacia Bridges, l'èxit mundial va arribar amb la tercera vocalista, Tina Harris. "Everything's Gonna Be Alright" va ser llançat l'any 1997, que va encapçalar les llistes de vendes arreu del món i va començar un tema musical, mostrant música clàssica, per la qual el projecte es coneixeria més tard.


Tina Harris va marxar després de dos anys, amb Jade Villalon substituint-la com a quarta vocalista amb cinc àlbums originals, tots assolint l'or o el platí a Corea del Sud. Villalon, juntament amb "Geo", van deixar el projecte després de set anys per continuar i fer altres projectes.


La vocalista Jamie Pineda va prendre el paper de nova vocalista poc després a finals de 2007 i va llançar el seu primer àlbum d'estudi The Next Generation el 2009, que va ser produït per Derek Bramble. Pineda va llançar un àlbum més, Diamond Veil, el 2011 i va ser llançat al Japó i Corea del Sud, com el vuitè àlbum d'estudi de Sweetbox.


El 2013, la cantant japonesa Miho Fukuhara es va convertir en la nova líder i, per primera vegada en la història del projecte, el vocalista i raper LogiQ Pryce co-enfrontaria el projecte amb ella. L'àlbum d'estudi, titulat #Z21, es va publicar el 3 de juliol de 2013.


El 2020, GEO i Jade van tornar a Sweetbox, juntament amb el nou membre Saint Viv. Van llançar un nou àlbum, Da Capo, i una nova recopilació, Happy Wedding Complete Best el 26 de febrer de 2020.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila