Titus Andronicus



Titus Andronicus és una banda nord-americana de rock indie formada a Glen Rock, Nova Jersey, l'any 2005. La banda està formada pel cantant, lletrista i guitarrista Patrick Stickles, el guitarrista Liam Betson, el baixista R.J. Gordon i el bateria Chris Wilson. El grup pren el nom de l'obra de Shakespeare Titus Andronicus, i ha citat influències musicals i estilístiques com Neutral Milk Hotel i Pulp.


El primer àlbum de Titus Andronicus, The Airing of Grievances, va ser llançat l'abril de 2008 i va ser descrit com el so d'una banda indie "violenta, exagerada i irreverent" en una crítica positiva de Pitchfork. La banda va fer extenses gires per Amèrica del Nord i Europa per promocionar l'àlbum fins al 2009, incloent una gira "Bring On The Dudes" amb els amics So So Glos i gires obertes per a Ted Leo and the Pharmacists i Lucero.


El 2010 la banda va publicar el seu segon àlbum, The Monitor, a través de XL Recordings. Un àlbum conceptual extens basat lliurement en temes relacionats amb la Guerra Civil Americana, va tenir una bona acollida crítica i va debutar al número 7 de la llista Billboard Heatseekers. Aquell mes, Rolling Stone va nomenar la banda com una de les set millors bandes noves del 2010. La banda va continuar la seva extensa gira que va incloure una gira per botigues de discos, gires obertes per als Pogues, Bright Eyes i Okkervil River, a més d'aparicions a Coachella Valley. Festival de Música i Arts, Lollapalooza i Festival de Roskilde. Titus Andronicus també va gravar una versió de "Breed" de Nirvana per a l'àlbum tribut Newermind en aquest moment.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila