Jennifer Warnes



Jennifer Jean Warnes (Seattle; 3 de març de 1947), coneguda com a Jennifer Warnes, és una cantant, compositora i actriu nord-americana. Ha aconseguit ser famosa al llarg de tota la seva carrera, amb èxits com Right Time of the Night (1977), Up Where We Belong al costat de Joe Cocker i diversos més.


Tres cançons interpretades per ella es van emportar l'Óscar a la millor cançó original: "It Goes Like It Goes" de la pel·lícula Norma Rae (1979), l'esmentada "Up Where We Belong" d'Oficial i cavaller (1982) i "(I 'veu Had) The Time of My Life” de Dirty Dancing (1987), al costat de Bill Medley.


La vocalista Jennifer Warnes va néixer a Seattle el 1947. El 1968 formava part del repartiment a l'obra Hair a Los Angeles i, aquell mateix any, va editar el seu primer àlbum debut "...I Can Remember Everything". Però des de llavors, la seva carrera en solitari no va anar tan bé, Warnes va començar a cantar com a acompanyant de Leonard Cohen fins que va arribar l'èxit Right Time of the Night el 1977.


El 1982 va arribar l'èxit Up Where We Belong amb Joe Cocker que va arribar al lloc número 1 al Billboard Hot 100 convertint-se així en el senzill més reconegut per Warnes mundialment. Va aparèixer a l'àlbum de Cocker, The Best of Joe Cocker el 1993.


Per a 1987, va aconseguir obtenir gran èxit pel senzill The Time Of My Life al costat de Bill Medley, una cançó per a la pel·lícula "Dirty Dancing".

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila