Sally Oldfield



Sally Patricia Oldfield (nascuda el 3 d'agost de 1947) és una cantant i compositora irlandesa. És germana dels compositors Mike i Terry Oldfield.

La carrera musical d'Oldfield va començar a principis de 1968, quan va fer alguns enregistraments de demostració amb el seu germà petit Mike Oldfield. Aquestes sessions van ser suggerides i supervisades per Mick Jagger. No se sap què va passar amb aquells enregistraments.


Poc després va fundar el duet de música folk The Sallyangie juntament amb el seu germà Mike. El duet va signar amb Transatlantic Records i va gravar el seu únic àlbum per recomanació del guitarrista de la banda Pentangle, John Renbourn, a qui Oldfield va conèixer al Troubadour Folk Club de Bristol. L'àlbum Children of the Sun es va gravar l'agost de 1968. Les cançons que hi figuren són principalment coescrites per Sally i Mike Oldfield, i l'àlbum contenia alguns dels primers treballs de guitarra del seu germà. Els convidats van ser Terry Cox a la bateria i Ray Warleigh a la flauta.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila