The Ritchie Family



The Ritchie Family és un grup vocal nord-americà amb seu a Filadèlfia que va aconseguir diversos èxits durant l'era disco. S'han reunit i continuen actuant. El seu darrer senzill "Whatcha Got" va ser llançat el 2021.


Els tres membres originals no estaven relacionats; el grup va ser una creació de Jacques Morali que també va formar Village People. El grup va prendre el nom del productor discogràfic Richie Rome, que va afegir una T al nom; originalment estava format per tres cantants: Cassandra Ann Wooten i Gwendolyn Oliver (que finalment es va casar amb el músic Fred Wesley) del grup de noies Honey & the Bees, i Cheryl Mason Jacks. El seu gerent era Jimmy Bishop, una personalitat radiofònica d'èxit de Filadèlfia que també va dirigir Barbara Mason. Morali recordava que Wooten i Oliver havien fet un treball de sessió per a ell, i els va trucar uns anys més tard quan volia formar un grup i va néixer la Família Ritchie.


Després de Brasil, van tenir èxit amb l'àlbum Arabian Nights. Els seus àlbums de seguiment Life Is Music, que van seguir un tema dels anys 30, i African Queens només van ser èxits mediocres. Cadascun d'aquests quatre àlbums era un àlbum conceptual amb cançons d'un tema similar, tal com suggereix el títol de cada àlbum. Cada àlbum també presentava un medley llarg, que normalment durava de 15 a 20 minuts.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila