Charli XCX



Charlotte Emma Aitchison (Cambridge, Anglaterra; 2 d'agost de 1992), coneguda com a Charli XCX, és una cantant, compositora, directora de vídeos musicals i productora britànica.


Nascuda a Cambridge i criada a Start Hill, Essex, Charli va començar a publicar les seves primeres cançons a Myspace el 2008, la qual cosa la va portar a ser descoberta per un productor el qual la va convidar a actuar en esdeveniments i festes pel que, el 2010 , va signar un contracte discogràfic amb Asylum Records, llançant així una sèrie de senzills i mixtapes durant 2011 i 2012.


El 2013, Charli va saltar a la fama a causa de la seva col·laboració amb Icona Pop a la cançó I Love It, la qual va escriure i es va convertir en un èxit internacional. El seu primer àlbum d'estudi, True Romance, va ser llançat aquest mateix any amb gran èxit per part de la crítica, si bé no va complir les expectatives comercials. El 2014 va contribuir a la cançó Fancy de la rapera australiana Iggy Azalea que va acabar aquest any com un dels senzills més venuts a tot el món i va ser nominada a dos Premis Grammy. El mateix any, va rebre el seu primer èxit com a solista amb el senzill Boom Clap, el qual va entrar al Billboard Hot 100. El seu segon àlbum d'estudi, Sucker, va ser llançat a la fi d'aquest mateix any i va comptar amb el senzill anteriorment esmentat i els senzills Break the Rules, Famous, Need Ur Luv i Doing It; aquest últim en col·laboració amb la cantant britànica Rita Ora.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila