Lagartija Nick



Lagartija Nick és un grup espanyol de rock de la ciutat de Granada, fundat el 1991. El seu nom està basat en el títol d'una cançó del grup britànic de post-punk Bauhaus.

La banda va ser fundada a Granada amb Antonio Arias (ex 091, veu i baix), Juan Codorníu (guitarra), Miguel Ángel Rodríguez Pareja, (guitarra) i Eric Jiménez (exmembre de KGB, membre dels Planetas avui dia, bateria) .


El 1991, graven el seu primer disc, Hipnosis, amb una orientació enfocada cap al punk i el rock, que recull un gran èxit.


El 1992, fitxen per CBS-Sony, gravant el seu àlbum Inercia, produït per Owen Davies (productor, entre altres, de Rolling Stones, The Jam, Dire Straits), un disc molt valorat per la premsa musical en aquell moment. En aquest segon disc, el seu so queda més definit, amb més maduresa que l'anterior, en què les guitarres es tornen aspres i esmolades, amb cançons més contundents i lletres més desenvolupades. Així mateix, es va gravar un videoclip, realitzat per Ángel Arias, de la cançó Nuevo Harlem, que va ser finalista com a millor vídeo musical de l'any al Festival de Vídeo de Vitòria.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila