Michael Head & The Red Elastic Band



Michael William Head (nascut el 24 de novembre de 1961) és un cantautor i músic anglès de Liverpool, Anglaterra. És més famós com a cantant i compositor de Shack i The Pale Fountains, ambdós també amb el seu germà petit John Head. Tot i que les bandes mai van aconseguir l'èxit general, tenen un gran nombre de seguidors i NME l'ha descrit com "un geni perdut i entre els compositors britànics més dotats de la seva generació".

El setembre de 2013, Michael Head & The Red Elastic Band van llançar el seu disc debut, un EP titulat Artorius Revisited, a Violette Records, després d'això amb una edició limitada del senzill de 7" doble cara A "Velvets In The Dark / Koala Bears". "al març de 2015.


L'octubre de 2017, Michael Head & The Red Elastic Band van publicar un àlbum anomenat Adiós Señor Pussycat. Va arribar al número 1 a la llista d'àlbums independents del Regne Unit i al número 57 a la llista d'àlbums del Regne Unit.


A principis del 2019, Michael Head es va separar de Violette Records, entrant a l'estudi l'agost d'aquell any amb el productor i compositor i músic Bill Ryder-Jones per començar a gravar un nou àlbum amb el títol provisional New Brighton Rock. Quatre de les noves cançons es van tocar en directe per primera vegada al primer i únic espectacle en directe de Michael Head & The Red Elastic Band del 2019, celebrat a la Invisible Wind Factory de Liverpool. L'espectacle va generar una resposta positiva a les xarxes socials i va ser seguit d'una curta gira a principis del 2020.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila