SZA



Solana Imani Rowe (San Luis, 8 de novembre de 1989),2 coneguda professionalment com SZA, (sigles per a «Sovereign Zig-Zag Allah» o «Savior Zig-Zag Allah»), és una cantant i compositora nord-americana . Nascuda a San Luis, va començar a fer música a principis de la dècada de 2010, llançant dos EP: See.SZA.Run i S, abans de signar amb el segell discogràfic de hip hop Top Dawg Entertainment, a través del qual va llançar Z, el seu tercer EP i primer llançament comercial.


L'àlbum d'estudi debut de SZA, Ctrl, va ser llançat el 9 de juny de 2017, amb l'aclamació universal dels crítics musicals. Debutà al número tres al Billboard 200 dels EUA i finalment va ser certificat platí per la Recording Industry Association of America (RIAA). L'àlbum i les seves cançons van ser nominades a quatre premis Grammy i SZA va ser nominada a Millor Artista Nou a la 60a cerimònia anual. Ctrl va ser classificat com el millor àlbum de 2017 per la revista Time. Aquest any, també va aparèixer en l'exitós senzill de Maroon 5 «What Lovers Do». A l'any següent, va col·laborar amb Kendrick Lamar per crear All the Stars per a la banda sonora de Black Panther; la cançó va ser nominada al Globus d'Or i al Premi de l'Acadèmia a la Millor Cançó Original. Billboard Hot 100.


SZA és una cantant de neo soul, la música de la qual ha estat descrita com a R&B alternatiu, amb elements de soul, hip hop, R&B minimalista, indie rock, cloud rap, witch house i chillwave. Les lletres de SZA es descriuen com a "desenredants" i les seves cançons sovint giren al voltant de temes de sexualitat, nostàlgia i abandó.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila