The Animals



The Animals va ser un grup de música anglès de la dècada de 1960, format a Newcastle upon Tyne durant la primera part de la dècada. La banda es va traslladar a Londres en la recerca de la fama en el 1964. The Animals eren coneguts per la seva veu valent amb toc de blues del cantant Eric Burdon, com s'exemplifica per la seva cançó insígnia i l'èxit del senzill transatlàntic Núm.1, "The House of the Rising Sun", com també els èxits de "We Gotta Get out of This Place", "It's My Life", and "Don't Let Me Be Misunderstood". La banda equilibra la música rock i pop contra el material de rhythm and blues. Eren coneguts als Estats Units com a part de la invasió britànica.


The Animals va patir canvis de personal en la dècada de 1960 i va patir d'una mala gestió empresarial. Sota el nom Eric Burdon and the Animals, com a gran canvi es van traslladar a Califòrnia i van aconseguir un èxit comercial com a grup de psicodèlica i hard rock amb els èxits com "San Franciscan Nights", "When I Was Young" i "Sky Pilot", abans de la dissolució al final de la dècada. En total, el grup tenia deu dels primers èxits del Top Twenty tant en el UK Singles Chart i el Billboard Hot 100 americà.


La formació original va tenir retorns breus en el 1975 i 1983. Hi ha hagut diverses reagrupacions parcials dels membres originals de l'època, des de llavors, sota diversos noms. The Animals van ser inclosos en el Rock and Roll Hall of Fame de 1994.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila