The Knack



 The Knack va ser un grup de pop rock, rock, new wave i power pop de Los Angeles (Califòrnia).

El 1979 va aconseguir un gran èxit internacional amb el seu primer senzill, "My Sharona". La imatge new wave dels setanta de la banda va contribuir a les comparacions del grup amb l'època primerenca dels Beatles. Nombrosos crítics del moment s'oposaven a la música disc, la qual dominava la indústria musical al moment, i per tant es van obrir a altres gèneres en desenvolupament com el punk rock, el hip hop i el heavy metall. Les influències punk i hard rock de The Knack els van fer guanyar certa credibilitat entre la crítica, encara que altres els van ridiculitzar per les lletres misògines.


Després dels següents treballs, va haver-hi una reacció adversa de la crítica cap al grup i aquest es va dissoldre en un ambient de disputes internes. Tot i això, el grup s'ha reunit periòdicament al llarg dels anys i el 2001 va editar l'àlbum d'estudi "Normal As The Next Guy" i un directe en DVD "Live From The Rock'N Roll Funhouse". El 2005, The Knack estava en actiu i oferint directes en diversos llocs.


El bateria original, Bruce Gary, va morir el 22 d'agost del 2006. El cantant, Doug Fieger, va morir el 14 de febrer del 2010 (segons consta al lloc oficial de la banda: www.TheKnack.com).

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila