Amaral



Amaral és un grup musical espanyol de pop rock i rock originari de Saragossa format per Eva Amaral i Juan Aguirre. La seva discografia es compon de vuit àlbums d'estudi, una edició especial i dos DVD en directe, des del 1998 fins a l'actualitat.


Estrella de mar, el seu àlbum més venut, ocupa el vintè quart lloc a la llista de "Els 50 millors discos del rock espanyol", confeccionada per la revista Rolling Stone, considerant que "va suposar l'enlairament definitiu d'Amaral, el disc que els va portar a la primera línia del rock espanyol". En una altra llista d'aquesta mateixa publicació, titulada "Les 200 millors cançons del pop-rock espanyol", que engloba cançons de gèneres molt dispars però que formen part de la memòria col·lectiva d'Espanya, apareixen "Sense tu no sóc res" al lloc i "Com parlar" al lloc 128. A més, Eva Amaral està considerada una de les millors vocalistes rock espanyoles.


Al llarg de la seva trajectòria musical, el grup ha aconseguit nombrosos premis entre els quals destaquen tres Premis Ones de la Música, deu Premis de la Música, dos MTV Europe Music Awards i el Premi Nacional de les Músiques Actuals.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila