Joan Dausà



Joan Dausà i Riera (Sant Feliu de Llobregat, 9 de juny de 1979). Tot i néixer a la capital del Baix Llobregat actualment viu a un petit municipi de la Cerdanya, concretament a Olopte. És un cantant, músic, actor, presentador i empresari català.


Va estudiar a l'Escola Thau de Barcelona, per aquest motiu va fer la cançó commemorativa del 50 aniversari de l'escola.També és llicenciat en Administració i direcció d'empreses per la UPF i llicenciat en interpretació per l'Institut del Teatre. És conegut per la seva banda de música pop Joan Dausà i els Tipus d'Interès i per les seves bandes sonores. El 2018 va rellançar la seva carrera musical com a artista en solitari.


Emparellat amb l'Elisabet, amb qui té dues filles, la Valentina, que es fa dir Pina i a qui el cantant dedica una cançó al seu disc "Ho tenim tot" i Julieta.


A banda de la seva faceta artística Joan Dausà també té una faceta empresarial, conjuntament amb altres socis és propietari del restaurant El Parlament a la seva ciutat, Sant Feliu de Llobregat.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila