Scott Walker



Scott Walker, nascut com Noel Scott Engel (Hamiltion, Ohio, 9 de gener de 19431-Londres, Anglaterra, 24 de març de 20193), va ser un cantant, músic, productor britànic - nord-americà i vocalista del grup The Walker Brothers.


Tot i ser originari de Hamilton, Ohio, la fama de Walker es va estendre per tot el Regne Unit, on els seus primers quatre àlbums van aconseguir una excel·lent posició al Top Ten. Walker va viure des de 1965 a Anglaterra, va continuar treballant el seu material en solitari, signant únicament amb la companyia discogràfica 4AD.4. El 1970, va obtenir la ciutadania britànica.


Originalment dirigida per Eddie Fisher als anys 1950, Scott va aparèixer diverses vegades en la seva sèrie de TV sota el seu nom Fisher, i d'adolescent va participar al programa d'entreteniment Fabian de Frankie Avalon. També va treballar com a músic de sessió tocant el baix elèctric durant la seva adolescència a Los Angeles.


Està reconegut com un referent en la música d'avantguarda de finals del segle XX i principis del XXI, gràcies als treballs experimentals que va realitzar a partir del 1995 amb l'àlbum Tilt fins a la seva darrera producció Soused en col·laboració amb la banda Sunn O))) .

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila