Stephen Stills



Stephen Arthur Stills (Dallas, Texas, 3 de gener de 1945) és un guitarrista, cantant i compositor nord-americà, conegut pel seu treball amb Buffalo Springfield i amb Crosby, Stills, Nash and Young. El 2003, la revista Rolling Stone el va ubicar al lloc 47 a la seva llista dels "100 millors guitarristes de tots els temps".


Stephen Stills va néixer en una família de militars. Des de petit es va interessar per la música blues i el folk. També es va veure influenciat per música llatina després de passar la seva joventut a Gainesville, Tampa (Florida), Costa Rica i Panamà, on es va graduar.


Stills va abandonar la Universitat de Florida per perseguir una carrera musical el 1964. Va participar en diverses bandes que no van tenir més repercussió, com The Continentals, en què tocava el futur guitarrista de The Eagles, Don Felder. Entre altres locals, Stills va tocar a Gerde's Folk City, un conegut cafè a Greenwich Village (Nova York).


El 1997, Stills es va convertir en la primera persona a ser inclosa al Rock and Roll Hall of Fame dues vegades a la mateixa nit, pel seu treball amb Crosby, Stills, Nash and Young i amb Buffalo Springfield.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila