Jason Derulo



Jason Joel Desrouleaux (Miramar, Florida; 21 de setembre de 1989), més conegut com a Jason Derulo, és un cantant, compositor i ballarí nord-americà. Després de produir cançons per a diversos artistes, i escriure cançons per a Cash Money Records, Derulo va signar contracte amb el segell discogràfic Beluga Heights. Després que Beluga Heights es convertís en part de la Warner Music Group, va llançar el seu primer senzill Whatcha Say el maig de 2009. El senzill va tenir un gran èxit en descàrregues digitals, venent més de 2 milions de còpies als Estats Units, arribant al número u al Billboard Hot 100 i altres països.


Derulo va llançar el seu segon senzill, In My Head el desembre de 2009. El seu àlbum debut, Jason Derulo, es va estrenar el 2 de març de 2010. La seva principal influència ha estat el cantant Michael Jackson.


El febrer de 2018, Jason Derulo va ser convocat per Coca-Cola per interpretar l'himne de la marca per a la Copa Mundial de Futbol de 2018. Derulo va escriure i va gravar Colors, que va ser part de la banda sonora per a la campanya global de la marca. La cançó va ser presentada oficialment el 16 de març de 2018.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila