Jennifer López



Jennifer Lynn Affleck1 (El Bronx, Nova York; 24 de juliol de 1969), més coneguda com a Jennifer López, és una actriu, cantautora, ballarina, productora, dissenyadora i empresària nord-americana d'origen porto-riqueny.


El seu interès per arribar a la fama va sorgir de tenir un paper secundari a la pel·lícula My Little Girl. El 1991, va obtenir el seu primer treball com a ballarina i el 1993 va decidir dedicar-se a l'actuació. Va obtenir el seu primer paper com a protagonista a la pel·lícula Selena, amb el qual va guanyar més un milió de dòlars ia més va ser nominada al Globus d'Or com a millor actriu. També va protagonitzar el primer lliurament de la sèrie cinematogràfica Anaconda (1997). L'any següent, amb la pel·lícula Out of Sight (1998), va aconseguir cobrar dos milions de dòlars ia més va realitzar una de les millors actuacions de la seva carrera. En 1999, va debutar com a cantant amb el seu senzill If You Had My Love que va ser número u a Billboard Hot 100 i amb el seu àlbum On the 6 (1999), gaudint de gran èxit en el mercat internacional.


Amb el llançament simultani del seu segon àlbum d'estudi, J.Lo, i la seva pel·lícula The Wedding Planner el 2001, Lopez es va convertir en la primera persona a tenir el lloc número u al cinema i al seu àlbum la mateixa setmana, Rècord Guinness que ningú no li ha tret. El seu àlbum de remescles de 2002, J to tha L-O!: The Remixes, es va convertir en el primer en la història a debutar al número u al Billboard 200, i inclou el senzill número u Ain't It Funny (Murder Remix) . Més tard aquell any, va llançar el seu tercer àlbum d'estudi, This Is Me... Then, que conté els senzills Jenny from the Block i All I Have, i va llançar la seva pel·lícula Va succeir a Manhattan (2002) que va gaudir un gran èxit a taquilla .

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila