La Trampa



Oriundos de Madrid, van ser descoberts per Jesús Pozo, de la discogràfica Zafiro, que els va contractar el 1988. Un any després publicaven el seu primer LP, titulat precisament La Trampa, un dels temes del qual, ;Lo que me gusta de tí va ser compost pel líder del grup, Pablo Perea, amb Manolo Tena.


El segon LP Tornar a casa (1990) contenia un tema amb el mateix títol que es va convertir en el seu primer senzill. No obstant, el mercat no va respondre amb tanta força com amb el seu primer disc, malgrat que els senzills Tornar a casa i Apropa't i besa'm van aconseguir arribar al número u de 40 Principals. El 1992 editen Ballant rock & roll, i després Santos Luna deixa la formació i La Trampa es converteix en duo.


El seu quart disc, El carrer dels somnis trencats, va sortir a la llum el 1994 amb la discogràfica Ariola. Poc després, la banda s'acaba dissolent.


Tot i això, el 2011 i després de diversos discos en solitari Pablo Perea anuncia que està preparant nou disc que veurà la llum sota el nom de La Trampa i que s'edita a finals del 2012 amb el títol de Las Botas Gastadas.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila