Loyle Carner



Benjamin Gerard Coyle-Larner (nascut el 6 d'octubre de 1994), més conegut pel nom artístic de Loyle Carner, és un actor i músic de hip hop anglès, el seu so ha estat descrit per NME com a "sensible i eloqüent" per The Guardián com a "hip hop confessional".



El seu nom artístic, Loyle Carner, és un culleronisme del seu cognom de doble bóta, així com una referència a la seva lluita de infantesa amb TDAH i la dislèxia.


Carner va fer el seu primer concert oficial a The Button Factory a Dublín, Irlanda, l'octubre del 2012, donant suport a MF Doom. Va llançar el seu primer EP al setembre de 2014, titulat A Little Late, que va ser ben rebut. Va recolzar Joey Badass a la seva gira pel Regne Unit i va participar a la temporada de festivals del Regne Unit 2015, inclòs el Festival de Glastonbury. Va realitzar una gira i va col·laborar amb la poeta i artista de la paraula parlada Kate Tempest a finals del 2015. L'octubre del 2015 va tocar al programa de la BBC Radio 1 de Huw Stephens com a part de la seva sèrie Piano Sessions. A finals d'agost de 2016, va recolzar Nas al seu xou a l'O2 Academy Bristol. L'estiu del 2016 va publicar la seva primera col·laboració amb Tom Misch, titulada "Crazy Dream".


El seu àlbum debut, titulat Yesterday's Gone, va ser llançat el 20 de gener de 2017.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila