Marc Anthony



Marco Antonio Muñiz Rivera (Nova York; 16 de setembre de 1968), més conegut pel seu nom artístic Marc Anthony, és un cantautor i actor porto-riqueny-nord-americà, les cançons del qual van des de la salsa, passant pel bolero, la balada i el pop . Va començar la seva trajectòria discogràfica en els gèneres del hip hop amb el duo Little Louie & Marc Anthony, arribant al N.º 1 de les llistes nord-americanes el 1991. Ralph Mercado ho va contractar per al seu segell RMM en aquesta data i ho va llançar cantant salsa, aconseguint un gran èxit que va durar anys, des del seu primer senzill amb la cançó "Fins que et vaig conèixer" de Juan Gabriel que va ser Núm. 1 en vendes.


El seu nom va ser elegit pel seu pare en honor a Marco Antonio Muñiz Vega del qual és un gran admirador, encara que Marc va haver de canviar-ho artísticament perquè no se'ls confongués.


El febrer de 2004, la seva gran amiga la cantant i actriu nord-americana d'origen porto-riqueny, Jennifer Lopez li va demanar la seva ajuda per produir la cançó Sway, la banda sonora de la pel·lícula que protagonitzava Jennifer anomenada Shall We Dance?.


Al gener de 2006 Jennifer Lopez va iniciar la filmació de la pel·lícula "El cantant" basada en la vida del polèmic cantant porto-riqueny Héctor Lavoe, per a la qual li va demanar a Marc, que en aquell temps era el seu marit, sent el protagonista, Héctor i ella interpretaria Puchi, l'esposa d'Hèctor. A més Jennifer es va estrenar com a productora a la pel·lícula.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila