Modern Talking



Modern Talking va ser un duet alemany de música eurodisc. Estava format pel cantant Thomas Anders i el productor Dieter Bohlen. Per vendes, va ser el segon grup més reeixit a Alemanya, amb més de 120 milions de discos venuts, després de Scorpions.


El 1978 el productor i compositor Dieter Bohlen va començar a treballar per a la companyia discogràfica Hansa. Bohlen va aconseguir més fracassos que èxits fins que va començar a actuar amb un jove cantant anomenat Bernd Weidung, de nom artístic Thomas Anders. Així va ser com Bohlen va conèixer Thomas, encara que no van tenir gaire èxit. El seu següent projecte era l'esperança de Bohlen per no ser acomiadat, per la qual cosa va requerir l'ajuda i la col·laboració de Luis Rodríguez, un reconegut productor espanyol, especialitzat en so i musicalització. Dieter Bohlen encara no havia aconseguit un company per a Thomas al nou duo, així que finalment, per una qüestió de temps i exigències de la discogràfica, es va incloure ell mateix per iniciar les presentacions oficials de la banda, formant-se així el duo Modern Talking. El seu èxit va venir quan el videoclip va ser emès per la TV alemanya.


Es van tornar ràpidament populars amb el seu senzill hit Europop "You're My Heart, You're My Soul" (vegeu: Història de "You're My Heart, You're My Soul") amb el que van ocupar el número u en països incloent el seu país d'origen, on va estar al cim durant sis setmanes; el senzill va vendre vuit milions de còpies a tot el món. El vídeo musical filmat als estudis del recent llançat RTL Plus a Luxemburg va contribuir a l'èxit.


"You're My Heart, You're My Soul" va ser seguit per un altre hit número u "You Can Win If You Want" a mitjan 1985 de l'àlbum The First Album. El disc va ser certificat platí a Alemanya.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila