Modestia Aparte



Modestia Aparte és un grup espanyol de música pop i pop rock fundat el 1988.

La banda es forma el 1986 per cinc adolescents madrilenys que es coneixen en un grup de boy scouts. Atrets per la moguda madrilenya i per bandes com Nacha Pop i Los Secretos creen un projecte anomenat Modestia Aparte, imbècil que finalment queda reduït a Modestia Aparte. Els seus primers concerts els fan al poble murcià de Mazarrón, on estiuejaven.


La casualitat els porta a conèixer el productor Pablo Pinilla amb qui graven la maqueta que després es convertiria en el seu primer disc. Coneixen Ernesto Baquero, que estava muntant el segell Salamandra Discos i el disc que es va anomenar Per amor a l'art va ser la seva primera referència. Cançons com Copes Rotes o Ulls de gel aconsegueixen colar-se als 40 principals i venen 50.000 còpies del disc.


El seu segon disc Cosas de la edad és uneix èxit i es converteixen en tot un fenomen entre els adolescents dels recent inaugurats 90. Cançons com la que dóna títol al disc i altres com És pel teu amor o Passió els col·loquen com una de les bandes més importants del moment.


Problemes amb la seva discogràfica i el gran èxit de la banda, els porta a abandonar Salamandra Discos i fitxar amb Polydor una multinacional que faria arribar el projecte a molta més gent.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila