Ojos de Brujo



Ojos de Brujo va ser una banda formada a Barcelona, ​​Espanya el 1996. Es caracteritzava per la fusió d'estils, buscant els punts de trobada entre el flamenc amb altres estils musicals com reggae, hip hop, música llatina, rock i diferents estils de música electrònica .


El projecte d'Ojos de Brujo es crea a Barcelona, ​​el 1996, arran de la trobada, a diferents jam sessions, de diferents músics de l'escena barcelonina del moment. És d'aquestes trobades de les que sorgiran les cançons que conformaran el seu primer disc, Vengue, que veu la llum el 1999. S'edita, a més d'Espanya, a altres països com Bèlgica, Holanda, França, Itàlia i Alemanya, promocionant-se a festivals de llarg a llarg d'Europa. El boca a boca va suposar un paper vital en la difusió del disc, arribant a vendre quaranta mil còpies, vint mil en vuit mesos.


La formació del grup s'estabilitza amb Ramón Giménez, Juanlu, Marina “la canillas”, Xavi Turull, Panko, Sergio Ramos (ex-Wom! A2) i Maxwell Wright, però sempre comptant amb col·laboracions de tota mena. El 2001 trenquen contracte amb la seva discogràfica, Edel, opten per l'autogestió i comencen la gira 'Obrint portes per tot Espanya.


Les cançons d'Ojos de Brujo tracten diferents tipus de temes sobre crítica social, política, pobresa, marginació, etc.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila